Haal snel jouw theorie examen

Tegenwoordig heb je geen boeken of CD roms nodig om je auto theorie te leren. Door onze online video theorie cursus kun je je theorie al binnen 1 dag leren zodat je de volgende dag al examen kan doen!

Het theorie-examen
Onze online video theorie cursus is ontwikkelt op basis van de methode van het CBR met de vragen en antwoorden die je kan verwachten tijdens je theorie examen. Onderschat het theorie-examen niet, want het slaginspercentage ligt best laag. Goed voorbereiden, genoeg oefenen en de stof goed uit je hoofd kennen zorgt ervoor dat je met meer slaginskans het theorie-examen ingaat. Ook zijn er veel instinkers tijdens je examen waardoor je snel het verkeerde antwoord kan kiezen. CBR doet dit zodat de kandidaat zich goed kan bewijzen en kan aantonen dat hij of zij voldoende kennis heeft om situaties goed in te schatten. Om te voorkomen dat je in de instinkers trapt, doen wij het volgende: wij leren we jou altijd om de vraag minimaal 2 keer op te lezen, de antwoorden goed door te nemen en zo nodig de afbeelding erbij te gebruiken. Je wilt natuurlijk niet het risico nemen om bij een instinker het foute antwoord in te vullen.

Reserveer nu al jouw datum
Vraag alvast je theorie-examen aan! Het is altijd druk bij het CBR, maar sinds de komst van Covid-19 is alleen maar drukker geworden. Wanneer je een examen datum hebt gereserveerd weet je ook precies hoe lang je de tijd hebt om je voor te bereiden op het theorie-examen. Je hebt dan een stok achter de deuren om te gaan leren.

Leren met een boek

Als je naast de online video theorie cursus een boek wilt gebruiken van iemand uit jouw omgeving, zorg dan dat dit boek niet ouder is dan twee jaar. Het CBR heeft de afgelopen jaren de methodes voor het theorie-examen auto behoorlijk veranderd.

Maak fouten
Merk je dat je sommigen onderdelen makkelijker vindt dan de ander? Maak je dan geen zorgen! Probeer de onderdelen die je moeilijker vindt vaker door te nemen en te oefenen voordat je doorgaat met de onderdelen die je makkelijker vindt. Natuurlijk begrijpen wij ook dat de onderdelen die je makkelijk vindt leuker zijn om te leren, maar behoud de focus op de onderdelen die je wat moeilijk vindt. Maak fouten en leer van je fouten. Dat is de enige oplossing om moeilijke onderdelen gemakkelijker te maken.