OVER START THEORIE

Mijn naam is Murat Oruc en ben 30 jaar oud. Sinds m’n 19e ben ik een auto instructeur tot op heden. Ik heb mezelf verbeterd door ook mijn rijbevoegdheid pas te halen voor de motor instructie.

Jarenlang heb ik met alle plezier vele kandidaten geholpen met het halen van zijn/haar auto/motor rijbewijs. Na jarenlange ervaring met het lesgeven ben ik op het idee gekomen om een echte snelle, makkelijke en educatieve online theorie cursus in elkaar te zetten.

Start theorie online theorie video cursus is met alle zorg in elkaar gezet door niet alleen mijzelf maar ook door veel andere instructeurs die zelf met kandidaten ervaren wat lastig is tijdens zo een theorie examen.

Na het volgen van mijn cursus kan je bijna zeggen dat je alle verkeersregels kent en beheerst.
Ik wens je veel kijk- en luisterplezier met het volgen de StartTheorie online video cursus!
— Murat Oruc

Starttheorie

92% van onze cursisten haalt zijn examen in 1 keer!

MEEST GESTELDE VRAGEN

Zijn er vragen die er bij jou zijn opgekomen? Bekijk de onderstaande lijst of anderen deze vraag ook hadden. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via de gegevens onderaan de pagina!

De volledige cursus duurt 4 en half uur.

De toegang tot de online cursus begint direct te lopen vanaf het moment dat je aankoop is voltooid

Om je wachtwoord opnieuw in te stellen volg de volgende stappen: Ga naar de inlog-pagina Klik op ‘Wachtwoord vergeten?’ Vul je email adres in Binnen een paar minuten krijg je een link in je mail om een nieuwe wachtwoord in te stellen

Nee, je kan de cursus alleen streamen!

Het voordeel van online theorie cursus is dat je 8x sneller leert dan de normale theorie boeken.

Ja, het is mogelijk om via elke smartphone of tablet de cursus te volgen. LET OP: Het is niet mogelijk om op verschillende apparaten tegelijkertijd de cursus te volgen. Je kan je account gegevens niet met anderen delen.

Nee, helaas kan je de cursussen niet offline gebruiken.

Nee, bij onze online cursussen is het studiemateriaal(begrippenlijst) inbegrepen.

CONTACT

Neem voor verdere vragen gerust contact met ons op. Je krijgt altijd binnen no time antwoord. Ps: Je kunt ons ook whatsappen!


  0614488744

  Telefoon/ Whatsapp

  info@starttheorie.nl

  E-mailadres

  MA-VRIJ: 09:00-20:00
  ZA-ZO: 12:00-17:00

  Openingstijden