OVER START THEORIE

Welkom bij Starttheorie,

De beste online platform voor theoriecursussen in Nederland. Met een rijke geschiedenis van 15 jaar in de branche, hebben we een sterke reputatie opgebouwd als de experts in het vereenvoudigen van verkeerstheorie voor onze gewaardeerde klanten. Ons bedrijf is er trots op om u te voorzien van de meest uitgebreide en effectieve manier om uw theorie-examen te behalen.
 
Bij Starttheorie hebben we begrepen dat theorie-examens voor velen een obstakel kunnen vormen op weg naar hun rijbewijs. Daarom hebben we ons toegewijd aan het ontwikkelen van een cursus die niet alleen uitgebreid en informatief is, maar ook buitengewoon toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Onze toegewijde teams van experts hebben de cursus ontworpen met het oog op de behoeften van onze studenten, met heldere, eenvoudig te begrijpen lessen die zelfs de meest complexe verkeerstheorie begrijpelijk maken.
 

Bij Starttheorie streven we ernaar om uw succes te garanderen. Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met ons voortdurende streven naar verbetering, maken ons de voorkeurskeuze voor duizenden tevreden studenten. Kies voor Starttheorie en maak vandaag nog een vliegende start op weg naar uw rijbewijs!

Starttheorie

92% van onze cursisten haalt zijn examen in 1 keer!

MEEST GESTELDE VRAGEN

Zijn er vragen die er bij jou zijn opgekomen? Bekijk de onderstaande lijst of anderen deze vraag ook hadden. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via de gegevens onderaan de pagina!

De volledige cursus duurt 4 en half uur.

De toegang tot de online cursus begint direct te lopen vanaf het moment dat je aankoop is voltooid

Om je wachtwoord opnieuw in te stellen volg de volgende stappen: Ga naar de inlog-pagina Klik op ‘Wachtwoord vergeten?’ Vul je email adres in Binnen een paar minuten krijg je een link in je mail om een nieuwe wachtwoord in te stellen

Nee, je kan de cursus alleen streamen!

Het voordeel van online theorie cursus is dat je 8x sneller leert dan de normale theorie boeken.

Ja, het is mogelijk om via elke smartphone of tablet de cursus te volgen. LET OP: Het is niet mogelijk om op verschillende apparaten tegelijkertijd de cursus te volgen. Je kan je account gegevens niet met anderen delen.

Nee, helaas kan je de cursussen niet offline gebruiken.

Nee, bij onze online cursussen is het studiemateriaal(begrippenlijst) inbegrepen.

CONTACT

Neem voor verdere vragen gerust contact met ons op. Je krijgt altijd binnen no time antwoord. Ps: Je kunt ons ook whatsappen!


  0614488744

  Telefoon/ Whatsapp

  info@starttheorie.nl

  E-mailadres

  MA-VRIJ: 09:00-20:00
  ZA-ZO: 12:00-17:00

  Openingstijden