theorie auto gratis oefenen

Welkom bij onze gratis demo! In dit korte filmpje laten we je graag een glimp zien van hoe onze online auto theorie cursus eruit ziet. Ontdek hoe duizenden leerlingen met succes hun theoretisch rijexamen hebben afgelegd dankzij onze makkelijke en fijne uitleg. Laat je verrassen door de effectiviteit van ons platform en ervaar zelf waarom zoveel mensen voor ons kiezen. Ben je klaar om een stap dichter bij je rijbewijs te komen? Laten we beginnen!

Starttheorie

MEEST GESTELDE VRAGEN OVER AUTO THEORIE

Zijn er vragen die er bij jou zijn opgekomen? Bekijk de onderstaande lijst of anderen deze vraag ook hadden. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

De volledige cursus duurt 4 en half uur.

De toegang tot de online cursus begint direct te lopen vanaf het moment dat je aankoop is voltooid

Om je wachtwoord opnieuw in te stellen volg de volgende stappen: Ga naar de inlog-pagina Klik op ‘Wachtwoord vergeten?’ Vul je email adres in Binnen een paar minuten krijg je een link in je mail om een nieuwe wachtwoord in te stellen

Nee, je kan de cursus alleen streamen!

Het voordeel van online theorie cursus is dat je 8x sneller leert dan de normale theorie boeken.

Ja, het is mogelijk om via elke smartphone of tablet de cursus te volgen. LET OP: Het is niet mogelijk om op verschillende apparaten tegelijkertijd de cursus te volgen. Je kan je account gegevens niet met anderen delen.

Nee, bij onze online cursussen is het studiemateriaal(begrippenlijst) inbegrepen.

CONTACT

Neem voor verdere vragen gerust contact met ons op. Je krijgt altijd binnen no time antwoord. Ps: Je kunt ons ook whatsappen!


  0614488744

  Telefoon/ Whatsapp

  info@starttheorie.nl

  E-mailadres

  MA-VRIJ: 09:00-20:00
  ZA-ZO: 12:00-17:00

  Openingstijden